Σεμινάρια >> Σεμινάρια Διοίκησης Επιχειρήσεων >> Σεμινάρια Ποιότητας (ISO - Six Sigma) & Οργάνωσης >> Βασικό Πρόγραμμα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων

Βασικό Πρόγραμμα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων: Επίσημο Πρόγραμμα Υγιεινής Τροφίμων Ε.Φ.Ε.Τ. για χειριστές τροφίμων και HACCP

Ελαχιστοποίηση

Σκοπός Σεμιναρίου

Η εκμάθηση των βασικών αρχών Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων.

 

 Το σεμινάριο Απευθύνεται

Η εκμάθηση των βασικών αρχών Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων.

 

Διάρκεια Σεμιναρίου

 Το σεμινάριο διαρκεί 16 ώρες

 

 Προϋποθέσεις Συμμετοχής στο Σεμινάριο

 Η συμμετοχή στο σεμινάριο προϋποθέτει επαγγελματική εμπειρία.  

 

 Συνοπτικό Πρόγραμμα Σεμιναρίου

ΕΝΟΤΗΤΑ 1η Συνοπτικό Πρόγραμμα

  • Επίσημο πρόγραμμα Ε.Φ.Ε.Τ.
  • Εισαγωγή,
  • Κίνδυνοι τροφίμων και πηγές προέλευσης,
  • Τρόποι επιμόλυνσης,
  • Αλυσίδα ψύξης,
  • Ευαλλοίωτα τρόφιμα και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού,
  • Ατομική υγεία και υγιεινή,
  • Καθαρισμοί και απολυμάνσεις,
  • Έλεγχος ξενιστών/απεντομώσεις και μυοκτονίες,
  • Ευθύνες επιχειρήσεων και τήρηση αρχείων,
  • Παραλαβή τροφίμων,
  • Αποθήκευση,
  • Προετοιμασία και θερμική ή άλλη επεξεργασία,
  • Χειρισμοί μετά την επεξεργασία,
  • Επαναλήψεις, προβολή επαναλητπικού DVD/VIDEO, Στο παραπάνω πρόγραμμα μπορούν να ενσωματωθούν και Εξετάσεις που για τους επιτυχόντες συμμετέχοντες θα οδηγήσουν σε πιστοποιητικό/βεβαίωση από Ε.Φ.Ε.Τ. ΕΝΟΤΗΤΑ 2η Συνοπτικό Πρόγραμμα 5 επιπλεόν ώρες για εξειδίκευση βασικών κανόνων υγιεινής τροφίμων στις πρακτικές της επιχείρησης (παρουσίαση του συστήματος με τον οποίο λειτουργεί η επιχείρηση για την ασφάλεια των τροφίμων, επεξήγηση των αρχών HACCP και του τρόπου εφαρμογής τους).

Μεθοδολογία Υλοποίησης Σεμιναρίου & Οπτικοακουστικά Μέσα

Πριν την έναρξη του προγράμματος ειδικά ερωτηματολόγια ανάλυσης αναγκών αποστέλλονται σε όλους τους υποψήφιους συμμετέχοντες προκειμένου να γίνει η καταγραφή των εξής στοιχείων:

  • Ακαδημαϊκό Υπόβαθρο
  • Επαγγελματική Εμπειρία στην προηγούμενη καριέρα
  • Τρέχουσα θέση στην Επιχείρηση
  • Προσδοκίες που επιθυμείτε να καλύψει το σεμινάριο
  • Άλλες παρατηρήσεις σχετικά με την υλοποίηση του Σεμιναρίου

 Έντυπο Υλικό

  • Σημειώσεις Εισηγητή και Βιβλίο του Εμπορίου.

     

Υπηρεσίες Catering - Coffee Break

Για τα σεμινάρια που διοργανώνονται πρωϊνές ώρες (09.00-17.00) προσφέρονται 2 Coffee Break με χυμό και βουτήματα (ένα κατά την άφιξή σας και ένα μετά το γεύμα) ενώ το μεσημέρι προσφέρεται καθιστό γεύμα με αναψυκτικό. Για τα σεμινάρια που διοργανώνονται απογευματινές ώρες (17.30-21.30 μμ) προσφέρονται Coffee Break, χυμός και βουτήματα καθόλη την διάρκεια του σεμιναρίου.

 

 Σχόλια - Παρατηρήσεις

Το σεμινάριο στηρίζεται σε ενεργητικές εκπαιδευτικές τεχνικές.

Text/HTML

Ελαχιστοποίηση

 

 Σχετικά Σεμινάρια

Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας – ISO 9001/2000  ||  Ο ρόλος της Six Sigma στην σύγχρονη Επιχείρηση  ||  Βασικές Αρχές φυσικής αρχειοθέτησης  ||  HACCP Διαχείριση και Ασφάλεια Τροφίμων  ||  Βασικό Πρόγραμμα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων  ||  Πιστοποίηση Six Sigma Yellow Belt  ||  Πιστοποίηση Six Sigma Green Belt  ||  Πιστοποίηση Six Sigma Black Belt

Εκδηλώστε Ενδιαφέρον

Ελαχιστοποίηση

Πληροφορίες

Ελαχιστοποίηση

Επικοινωνία

Ελαχιστοποίηση

  Q-Training  Αθήνα: Εκπαιδευτικό Κέντρο: Καλλιρρόης 85, 117 45, Νέος Κόσμος (100μ από Metro Fix), Κεντρικά Γραφεία: Ηρακλέους 11, 117 43, Νέος Κόσμος Τηλ. Κέντρο: 210 9244468  Fax. 210 9244510 e-mail: info@q-training.gr   Θεσσαλονίκη: Τηλ. 23920 92542, Fax. 23920 92543, Ιωάννινα: Πλατεία Ομήρου 12, Τηλ. 2651067888 Σύρος: Αντώνιος Βουτσίνος, Φολεγάνδρου 17, Τηλ. 2281086844

Αρχική | Προγραμματισμένα Σεμινάρια | Δομή Site